Hiustenhoitopalvelut

Kampaamoissamme voit nauttia ylellisen rentouttavasta hiustenhoitorituaalista.
Rituaalit ovat syvävaikutteisia hoitoja, jotka tehostavat hiustenhoitotuotteiden
tehoa. Hoitoon kuuluu hiusdiagnoosi ja ammattimainen hieronta, joka tekee
hoidosta äärimmäisen rentouttavan elämyksen.

Esim. Uudistunut Kerastase` Fusio-Dose -hoito.

Kerastase -rituaalit - hiusta kaunistavat hoidot

  • FUSIO-DOSE - näkyvät tulokset välittömästi. Kampaajan räätälöimä yhdistelmä aktiivisia ainesosia. Voidaan yhdistää muihin palveluihin. (5 min + kuivatus)
  • SYVÄKOSTEUTTAVA RITUAALI - lämpöaktiivinen kosteuttava ja ravitseva hoito kuiville hiuksille (15 min + kuivatus)
  • JÄLLEENRAKENTAVA RITUAALI – jälleenrakentaa ja korjaa vaurioituneet hiukset välittömästi tyvestä latvaan (15 min + kuivatus)
  • 24 KARAATIN RITUAALI - tuo esiin hiustesi todellinen kauneus. Hoito jälleenravitsee, tuo kiiltoa, kosteutusta ja pitkäkestoista suojaa hiuksillesi. (20 min + kuivatus)

Pro Fiber- pitkäkestoinen hoito vahingoittuneille hiuksille!

Olivatpa hiuksesi hieman vaurioituneet tai erittäin vaurioituneet, Pro Fiber- tuotteista löytyy räätälöity ratkaisu juuri Sinun hiustesi tarpeiden mukaan.

Pro Fiber hiusdiagnoosin jälkeen teemme Sinulle nopean ja tehokkaan Pro Fiber -kampaamohoidon. Hoitoon sisältyy shampoopesu ja APTYL 100 erikoishoito, jonka jälkeen hiukset ovat kuin uudesti syntyneet.

Kotihoitotuotteilla uudelleenaktivoit ja "lataat" hiuksesi Aptyl 100 -teknologialla myös kotona.

Hiuspohjahoidot

  • RAUHOITTAVA RITUAALI - tämä rituaali rauhoittaa välittömästi hiuspohjaa ja antaa sille pitkäkestoista suojaa sekä tekee hiuksista täyteläiset ja kauniit. (30 min + kuivatus)
  • STIMULOIVA RITUAALI - tämä rituaali stimuloi ja vahvistaa hiusta tyvestä lähtien palauttaakseen hiuspohjan tasapainon sekä antaakseen sille elinvoimaa. (30 min + kuivatus)

Hei mies, meiltä miehekästä parturointia molemmista toimipisteistä

Simppelit ja ajankohtaiset ideat sekä hyvät viimeistelyohjeet hyvillä tuotteilla! Kokeile myös luonnollista Cover5 -palvelua ensimmäisten harmaiden hiusten peittoon tai oman hiusvärin syventämiseen.

Vinkki: Parhaat ex tempore -ajat arki aamuisin!

Varaa aikasi tästä

Värjäämisellä on tarkoitus

Värjäys tuo kiiltoa, parantaa hiusten käsiteltävyyttä ja korostaa hiusleikkausta. Tällä hetkellä pinnassa, kuinka väreillä voidaan häivyttää ja tuoda esiin kasvojen muotoja. Räväkämmillä värjäyksillä sekä uusimmilla tekniikoilla korostetaan kokonaisuutta ja tuodaan esiin persoonallisuus. Hiukset ovat yksilöllisyyden ylistys! Ammoniakiton ja tuoksuton Inoa -väri sopii herkällekin hiuspohjalle. Käytämme L´Oréal-tuotteita.

Varaa aikasi tästä

Nauti ylellisen rentouttavista hiustenhoito rituaalista

Hoitoon kuuluvat hiusdiagnoosi ja ammattimainen hieronta, jotka tekevät hoidosta äärimmäisen rentouttavan elämyksen. Esim. uudistunut Fusio-Dose -hoito

alk. 21 €

Varaa aikasi tästä

Ajanperuutukset vain puhelimitse

Salon Marjo Ahola

Ristirannankatu 9, 67100 Kokkola
Puh. 06 831 6666 marjo(at)salonmarjoahola.fi

Salon Marjo Ahola - Prisman toimipiste

Prismantie 1, 67100 Kokkola
Puh. 044 714 7829

© 2017 Salon Marjo Ahola. Kaikki oikeudet pidätetään.