Käytämme meikeissä Diego Dalla Palma -meikkisarjaa

Italian tunnetuin meikkitaiteilija Diego lanseerasi diego dalla palma -meikkisarjan Milanossa 1970-luvun puolivälissä. Suomessa näitä erittäin laadukkaita meikkituotteita on ollut saatavilla jo muutaman vuoden ajan.

diego dalla palma -sarja sisältää yli 200 meikki- ja ihonhoitotuotetta, jotka perustuvat viimeisimpään teknologiaan. Sarja tarjoaa täydellisen väripaletin jokaiseen kauneustarpeeseen, klassisesta glamouriin. Tuotteiden koostumus perustuu viimeisimpään tietämykseen tarjoten parhaita ominaisuuksia jokapäiväiseen käyttöön. Todella monipuolista sarjaa täydentää laaja valikoima ammattimaisia siveltimiä, jotka takaavat täydellisen lopputuloksen.

Meikkaukset ja meikkimyynti Ristirannankadun pisteestä.

Kysy myös pikameikkiä kampaamokäyntisi yhteydessä!

Image

JUHLAMEIKKAUS

Oletko valmistautumassa juhliin? Varaa meikkausaika ammattilaiselle! Juhliin tai tilaisuuteen valmistautuessa on tärkeää, että meikki on tilaisuuteen, mahdollisesti valokuviin, paikan valaistukseen ja omaan asuun sopiva, laadukkailla meikkituotteilla tehty ja kestävä. Kaunis juhlameikki korostaa juhlijan persoonallisuutta ja se voi olla omien mieltymystesi mukaan kaikkea luonnollisen nude-meikin ja täydellisen muodonmuutoksen väliltä. Tutustu Meikkitaiteilija-maskeeraajan meikkauspalveluihin ja löydät varmasti itsellesi sopivan!

Meikkihinnasto

Tähän hinnasto...
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ajanperuutukset vain puhelimitse

 

SALON MARJO AHOLA

Ristirannankatu 9, 67100 Kokkola
Puh. 06 831 6666 marjo(at)salonmarjoahola.fi

 

 

 

SALON MARJO AHOLA -
Prisman toimipiste

Prismantie 1, 67100 Kokkola
Puh. 044 714 7829

 

 

Facebook      Instagram